Café JOY, Kärleksparken i Varberg.

Yoga

Yoga

Att utöva yoga under dem svajande björkarna till ljuden av fågelkvitter och havsbris, är ett fantastisk sätt att starta morgonen på. Att ge sig själv utrymme att landa och hitta hem till det inre rummet i en odömmande och läkande miljö som Moder Jord öppnar upp för har lockat otaliga själar till Kärleksparken, där alla bidragit med just sin energi för att skapa mer harmoni till det större rummet som vi lever i. Därefter kan man om man vill slå sig ner i gräset på en filt, med en bok, noteringblock eller varför inte måla lite och avnjuta en härlig frukost.

Så kom precis som du är, det krävs ingen föranmälan, mattor, filtar och blocks finns att låna på plats, men kan vid högsommar ta slut. Vi håller klasser som lämpar sig för alla nivåer, med influenser från hatha, vinyasa, embodied flow, yin och restorative.

Söndagar är det barnens stund och vi fortsätter som vanligt med Barnyoga kl.11.00 även sommaren 2018. Detta är en donationsbaserad klass och alla pengar går oavkortat till barnhemmet YKPA som ligger på Bali.

Vi har olika lärare och även pop- up event under hela sommaren så håll ögonen öppna under events eller instagram.

1 Klass – 100:-

10-kort – 800:-

Vi tar swish, kort och kontant.

Hjärtligt välkomna önskar JoY crew